ZORAN ZANEMEO NAKON SMRTI OCA: Komšije ispričale šta se desilo u noći kad je Vladimir preminuo!

Autor:

Vesti

29.09.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović juče je preminuo, a dan nakon očeve smrti Zoran je proveo zatvoren u porodičnoj kući.

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Zoran Marjanović zanemeo nakon očeve smrti

Kompozitor i producent Zoran Marjanović, kome se sudi zbog do sada nerasvetljenog ubistva supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović u aprilu 2016, nije bio dostupan novinarima okupljenim zbog smrti oca Vladimira.

Iz kuće koja je ostala nedovršena posle Jeleninog ubistva samo su izašli Zoranov sin iz prvog braka Uroš i Zoranov mlađi brat Miloš.

- Zoran je celu noć bio budan, legao je jutros da malo odspava - rekao je Uroš novinarima na odlasku od kuće, dok je Miloš bio još manje raspoložen za razgovor.

- Nije trenutak da pričamo. Spremamo sahranu - u prolazu je rekao Marjanovićev brat.

Prve komšije porodice o kojoj su od ubistva pevačice napisani nebrojeni tekstovi nisu želeli da govore za medije, a malo udaljenija komšinica nam je ispričala da je Vladimir preminuo u Zemunskoj bolnici usled infarkta.

- U ponedeljak uveče je po Vladimira došlo vozilo Hitne pomoći. Bio je malo pokunjen, a Uroš mu je pomogao. Tada smo ga videli poslednji put, a mislili smo da su došli po Zoranovu majku. Uroš nam je rekao da mu je deda imao vodu u plućima i verovali smo da će biti dobro - kaže komšinica, koja potom dodaje da je prošle nedelje posle dugo vremena videla pokojnog Vladimira da u kolicima vozi teško bolesnu suprugu Zoricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading