"FESTIVAL SRPSKE TRPEZE" ODRŽAN U SKADARLIJI! Đakonije "Tri šešira" oduševile gurmane!

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

09:42

Drugi po redu "Festival srpske trpeze", koji je održan 18. septembra u beogradskoj boemskoj četvrti, i ove godine privukao je veliki broj posetilaca.

printskrin

 

Devet skadarlijskih restorana takmičilo se u pripremi specijaliteta, a među nagrađenima za značajan doprinos u negovanju nacionalne kuhinje, kao i gramatom za najbolju srpsku trpezu našao se i restoran "Tri šešira".

Posetioci su mogli da probaju specijalitete po ceni od 500 dinara, a sav prihod od prodatih kupona za konzumaciju išao je u dobrotvorne svrhe.

printskrin

 

 

Iz restorana "Tri šešira", koji je na ovom događaju privukao veliku pažnju gurmana, ističu da njihova kuća dobre hrane oduvek učestvuje u dobrotvornim manifestacijama budući da je to u tradiciji ovog poznatog restorana.

Još jedan pokazatelj da se rad "Tri šešira" zasniva, pre svega, na vrhunskom profesionalizmu jeste i podatak da je specijalna nagrada za najboljeg menadžera pripala upravo menadžerki ovog restorana Milici Petković.

printskrin

 

 

"Festival srpske trpeze" je projekat koji predstavlja običaje srpske trpeze kroz vekove, kombinujući ih sa tradicionalnom i izvornom muzikom i kako je istakla ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, nešto je čime treba da se ponosimo.

Komentari (0)

Loading