"FESTIVAL SRPSKE TRPEZE" ODRŽAN U SKADARLIJI! Đakonije "Tri šešira" oduševile gurmane!

Autor:

Vesti

28.09.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi po redu "Festival srpske trpeze", koji je održan 18. septembra u beogradskoj boemskoj četvrti, i ove godine privukao je veliki broj posetilaca.

Republika

Foto: printskrin

 

Devet skadarlijskih restorana takmičilo se u pripremi specijaliteta, a među nagrađenima za značajan doprinos u negovanju nacionalne kuhinje, kao i gramatom za najbolju srpsku trpezu našao se i restoran "Tri šešira".

Posetioci su mogli da probaju specijalitete po ceni od 500 dinara, a sav prihod od prodatih kupona za konzumaciju išao je u dobrotvorne svrhe.

Republika

Foto: printskrin

 

 

Iz restorana "Tri šešira", koji je na ovom događaju privukao veliku pažnju gurmana, ističu da njihova kuća dobre hrane oduvek učestvuje u dobrotvornim manifestacijama budući da je to u tradiciji ovog poznatog restorana.

Još jedan pokazatelj da se rad "Tri šešira" zasniva, pre svega, na vrhunskom profesionalizmu jeste i podatak da je specijalna nagrada za najboljeg menadžera pripala upravo menadžerki ovog restorana Milici Petković.

Republika

Foto: printskrin

 

 

"Festival srpske trpeze" je projekat koji predstavlja običaje srpske trpeze kroz vekove, kombinujući ih sa tradicionalnom i izvornom muzikom i kako je istakla ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, nešto je čime treba da se ponosimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading