NEKADAŠNJI GLUMAC PRIMLJEN U BOLNICU: Oglasili se iz manastira Draganac o stanju OCA ILARIONA!

Autor:

Vesti

27.09.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji glumac, a sada otac Ilarion završio je pre nekoliko dana u bolnici. Tim povodom oglasili su se iz manastira Draganac.

Republika

Foto: instagram printscreen

Otac Ilarion primljen je pre nekoliko dana u bolnicu

Arhimandrit Ilarion Lupurović iz manastira Draganac na Kosovu i Metohiji primljen je pre nekoliko dana preventivno u bolnicu sa blagim simptomima virusne infekcije.

Iz manastira kažu da je otac Ilarion u bolnici kako bi se bolje ispratio razvoj bolesti i da ne postoji razlog za veću zabrinutost.

- Zahvaljujemo svima na molitvama i ljubavi - poručili su iz manastira.

Otac Ilarion je arhijerejski zamenik Episkopa raško-prizrenskog Teodosija, a u januaru prošle godine je predvodio jednu od litija u Podgorici, prenosi Dan.

Podsećamo, nekadašnji glumac Rastko Lupulović (47) se zamonašio i uzeo ime Ilarion. Rođen je 1974. godine u Beogradu, a ljubitelji filmske umetnosti ga pamte po ulogama u filmovima "Biće bolje" i "Paket aranžman", seriji "Otvorena vrata". Više o njemu možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading