NIS na Međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Autor: Republika

Vesti

18.09.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS upoznaće posetioce ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu sa benefitima koje nudi NIS Agro program, kao i sa bogatim spektrom proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima prilikom kupovine derivata na benzinskim stanicama NIS-a.

Republika

Foto: NIS

Pavel Kandalinicev na sajmu u Novom Sadu

Ovogodišnji Međunarodni sajam u Novom Sadu održava se od 18. do 24. septembra, a svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.

Tokom sedam dana trajanja manifestacije, gosti štanda NIS-a moći će da saznaju više informacija o prednostima NIS Agro kartice koja omogućava poljoprivrednicima i poljoprivrednim gazdinstvima da koriste popuste i benefite, a samim tim ostvare značajne uštede prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Takođe, svi zainteresovani moći će da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, kao i AgroBlue karticu koja poljoprivrednim gazdinstvima nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine.

Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, izjavio je da su za NIS poljoprivredni potrošači bitan deo biznisa.

- Iz tog razloga se stalno trudimo da im obezbedimo brojne pogodnosti, kako uz postojeću NIS Agro karticu, tako i uz neke nove programe koje smo uveli ove godine. U saradnji sa našim partnerom, Credit Agricole bankom, ove godine smo uveli novu AgroBlue karticu, koja omogućava odloženo plaćanje do šest meseci. Osim toga, spremili smo vam i mnogobrojna iznenađenja i pozivamo vas da svratite na naš štand u Master halu - naveo je Kandalincev.

Pored pogodnosti programa za poljoprivrednike, NIS će na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede predstaviti i nove funkcionalnosti NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kao i Drive.Go mobilnu aplikaciju koja omogućava plaćanje za gorivo na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat benzinske stanice. Posetioci sajma takođe će se upoznati i sa širokom paletom proizvoda NISOTEC ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.

Dodatna informacija: 

Najveća i najznačajnija poljoprivredna manifestacija u ovom delu Evrope, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, po 88. put otvara vrata za mnogobrojne posetioce iz zemlje i regiona, kao i izlagače, među kojima je i kompanija NIS. Kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS podstiče razvoj poljoprivrede kao okosnice privrednog razvoja, i već osmu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne popuste za poljoprivrednike. Reč je o popustima koji su dostupni uz NIS Agro karticu za svaki kupljeni litar evrodizela,  a koji mogu da se iskoriste u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji, na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom zemlje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading