JANKOVIĆ OGOLIO ISTINU! Centri moći su hteli da SRUŠE Vučića: A šta ako mu slučajno srce otkaže?

Autor: Republika

Vesti

14.09.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ombudsman i predsednik pokreta Slobodnih građana Saša Janković gostujući u emisji na Novoj priznao je da su strani čelnici i zapadni moćnici hteli da srušte predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jankovića vrbovali za Vučićevog naslednika

Janković je kazao da je dobijao predloge da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

Takođe je priznao, da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke, koji bi imao zadatak da izvršava njihove naloge, a sve kako bi se oslabio Vučić i samim tim i Srbija.

- Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce… Šta na to čovek može da odgovori? - rekao je Janković.

Ovim gostovanjem Jankovića, napokon je na videlo izašlo to da su zapadni centri moći, a pre svega SAD, pokušavali da oslabe Srbiju time što će prvo oslabiti predsednika Vučića uz pomoć krtica iz SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading