MINISTAR I LIDER PS-A VULIN : Nije lako Đilasu

Autor: Republika

Vesti

13.09.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije i lider pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je na uvrede i laži Dragana Đilasa koje je uputio na račun predsednika Vučića.

Republika

Foto: MUP Srbije

Ministar policije i lider PS-a Aleksandar Vulin

- Nije lako biti Dragan Đilas. Stotine miliona evra kojim raspolaže čine da ima osećaj vrednosti, a svi njegovi partijski drugovi mu to i ponavljaju svakog prvog kada prime platu. Problem je što ga birači ne vide kao što sam sebe vidi u očima svojih plaćenih partijskih drugova. Zato je i toliko ljut na Vučića, ne može da mu oprposti što čovek koji nije bogat može da bude podržan od građana Srbije. A, može i da bude poštovan od lidera moćnih zemalja. Nije lako Đilasu - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin  na uvrede i laži koje je lider SSP-a Dragan Đilas izneo na račun predsednika Vučića uoči posete nemačke kancelarke Angele Merkel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading