STANKOVIĆ VEĆ RAZMIŠLJA O DERBIJU: Ne mogu da lažem - sve će iznenaditi SASTAV!

Autor:

Sport

13.09.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu beogradske Crvene zvezde u četvrtak očekuje start u grupnoj fazi Lige Evrope, a u prvom kolu će ugostiti ekipu portugalske Brage koja je uz Zvezdu prvi favorit u toj grupi.

Republika

Foto: Starsport

Stanković kuje planove

Tri dana kasnije sledi i prvi ovosezonski derbi, protiv Partizana u Humskoj, a ishod te utakmice bi mogao značajno da odredi učinak u jesenjem delu sezone, pogotovo jer Partizan u derbi ulazi sa dva boda više u odnosu na aktuelnog šampiona.

Stanković je jutros za ''Kurir TV-u'' nagovestio da će Zvezda protiv Brage i protiv Partizana izaći u različitim startnim postavama.

- Ne mogu da lažem, razmišlja se već i o Partizanu. Vezujemo te dve utakmice i zbog rostera. Braga je sada prioritet, igraju dobar i ozbiljan fudbal - objasnio je Stanković.

Govoreći o grupi Lige Evrope u kojoj će se osim Zvezde i Brage takmičiti i Ludogorec i Midtjiland, Stanković je naglasio da ta grupa možda nije atraktivna po imenima, ali da ne dozvoljava da mu bilo ko ''vređa inteligenciju'' komentarima kako se radi o lakim protivnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading