HADŽIHAFIZBEGOVIĆA DEMOLIRALA KOMŠINICA IZ DETINJSTVA: Emir je IZMISLIO 50 UBIJENIH članova porodice, MRZI Srbe iako su ga ODGAJALI!

Autor:

Vesti

27.08.2021

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jako bih volela da sretnem Emira Hadžihafizbegovića uživo. Zašto? Da ga pitam za zdravlje i 50 članova familije koje su mu navodno pobili u Srebrenici. Emir je 61. godište a ja sam 63. Odrastali smo u istoj ulici, u istoj zgradi", navela je književnica Ariana Stam.

Republika

Foto: youtube.com/HelmCast

Književnica Ariana Stam razotkrila Emira Hadžihafisbegovića

Kako kaže, Emir Hadžihafizbegović je živeo na poslednjem spratu u zgradi, u porodici sa još dva sine, starija od njega. 

Ulica se zvala Batva, moji su živeli u broju 37, a Emirovi u 35 - navela je ona u objavio na Tviteru.

Šuškalo se, poručuje ona, da je Emir usvojen. Stamova dodaje da "nikada nije čula da je iko spominjao tu Srebrenicu, do rata".

- Majka i otac, su mu bili pristojni ljudi, nisam ni znala da su religiozni. Starija braća su išla u vojsku,  pa po tadašnjim običajima obilazili su celu zdradu i pozdravljali se sa komšijama. Moj otac, popularni fudbaler u to vreme, im je gurao lovu u džepove i želeo dobro. Moji roditelji su često pravili roštilj na poljani iza zgrade, na krovu naše garaže, zajedno sa hatunićem, Nalićem, Jusićem, tadašnji fudbaleri Slobode. Svirala se harmonika i pevala Caj, caj cajka iz Novoga Sada. Emir je uvek bio tu. Dete ko dete, jeo je sa nama, svom ostalom decom iz komšiluka, moje pamćenje je kristalno jasno i tu decu, danas odrasle ljude mogu da nabrojim po imenima i prezimenima. Vreme je prolazilo, deca su rasla. Moji su se preselili u deo grada koji se zove Slatina, preselili se i Nalići i Hadžihafizbegovići - navodi Ariana.

Lokalna kafana "Zlatibor" gostila je razni svet, od sportista, advokata, glumaca, ... raznih. Emir je često dolazio na vrata kod njene majke po harmoniku, njen otac je svirao. I dalje niko nije spominjao Srebrenicu, ni religiju. Otišla je, kaže, u Beograd na studije,

Emir je, dodaje, već bio u Sarajevu.

- Imamo gomile istih prijatelja. Moj otac je govorio da će od Emira biti veliki glumac. Elem sve je bilo u redu do rata. Tada je Emir obučen u uniformu nasrnuo na mog oca, četničko govno kako ga je nazvao. U sred kafane - rekla je.

Kaže da do tuče nije došlo jer su se drugi umešali, a njeni su uspeli da pobegnu iz Bosne i vrate u Beograd gde su i rođeni.

- Da se vratimo na Emira, nigde nećete pročitati ime njegove majke i oca, nigde nisu spomenuta dva brata... Njegova biografija spominje godinu rođenja i fakultet. 50 članova familije je izmislio, slagao. Čovek je glumac može da odglumi šta hoće. Imam fotografije iz detinjstva, čačkam danas, znam da sam pre par godina videla neke sa jednog od tih roštilja u Batvi na kojima je Emir, sa dvojicom braće. I nemam pojma zašto vam ovo pišem, palo mi na pamet. Emir je folirant. Manipulator - poručila je Stamova. 

"Dizao tri prsta u sred Tuzle"

Republika

Foto: youtube.com/twitter.com/printscreen

Emir Hadžihafizbegović 

- I da, dizao je tri prsta u sred Tuzle. Ja ga nisam videla, ali moj otac jeste. Emire, Emire stari "prijatelju" lažovu - kaže ona.

Podsetimo, Hadžihafizbegović je gostujući u hrvatskoj emisiji "Nedjeljom u 2" komentarisao priče da se za vreme rata pojavljivao na skupovima i okupljene pozdravljao sa tri prsta.

Njemu je tom prilikom priložena fotografija na kojoj se vidi da je to zaista i uradio, na šta je on uznemireno odgovorio:

- Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli?!? Koja je granatirana?! Ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati.

Njegova nekadašnja komšinica, međutim, tvrdi drugačije: 

- Čoveče, ne možeš da lažeš ceo život, uvek postoji neko ko te poznaje. A istina, ona na kraju uvek ispliva. Uvek. Mrziš Srbe, a ti isti Srbi te hranili jer ti je porodica bila siromašna. Sedamdesetih godina imati tri muška deteta, ženu domaćicu i oca običnog radnika značilo je samo jedno - siromaštvo. Nekoliko naših komšija je radilo u rudnicima, uglja i soli. Bedne plate. Emir je izbrisao život pre glume, pre Sarajeva i pre rata. Gde se napumpao mržnjom, ne znam, a volela bih da saznam. I ako neko poznaje Emira lično, neka mu javi da Mijina ćerka hoće da ga pita za zdravlje i tu pobijenu familiju u Srebrenici, da ga pita ko je četničko govno koje ga je hranilo dok je bio mali dronjavi dečak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaginho

29.08.2021 08:03

Sam đavo od čoveka, dokaz da Lombrozova teorija je ipak tačna, a to je da fizički izgled govori da li je neko kriminalac ili ne, usput, pitanja šta bi koliko je "odležao" zbog saobraćajne nesreće gde je jedna osoba njegovom krivicom poginula, a "cmizdreo" je zbog toga kao prava kukacica, otpad od čoveka, karakter nula.

Suzuki Vitara

29.08.2021 12:18

Emir je nezahvalni brabonjak dziberski.