GRENELU RIČE, SRBIJA TI KLIČE! Bivši izaslanik za dijalog Srbije i tzv.Kosova šepuri se sa majicom "BEOGRAD" po albanskom primorju (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

20.08.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki doplomata i bivši izaslanik neakdašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa, Ričard Grenel trenutno se nalazi u Albaniji gde je doputovao nakon posete Beogradu, a posebno je zanimljivo to što se albanskim plažama šeta u majici na kojoj piše "Beograd" ćiriličnim pismom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ričard Grenel

On odmor provodi u mestu Jala u južnoj Albaniji, gde je ovu priliku iskoristio da se sastane i sa albanskim političarima, kao što je to učinio i u Beogradu.

Interesantno je da je Grenel izabrao baš albansko primorje za svoje letovanje i to odmah nakon što je svoj odmor započeo u srpskoj prestonici.

Foto: twitter.com/printscreen

Ričard Grenel

Poznat u javnosti da ne krije svoje simpatije prema Srbiji, Grenel se albanskim šetalištem pored plaže prošetao u majici na kojoj piše Beograd. Stiče se utisak da je želeo da bude baš viđen u toj majici i da se iskreno zalaže za pomirenje na ovim prostorima.

Podsetimo, bivši specijalni izaslanik za Kosovo u nedavnoj privatnoj poseti Beogradu sastao se sa nekoliko srpskih zvaničnika, među kojima je i ministar finansija Siniša Mali.

On je sa ministrom izašao i u klub, a svoje odušeljenje iz beogradskog noćnog provoda podelio je i na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading