Doktor Tiodorović: Preminuo je mladić star 22 godine, bio je nevakcinisan!

Autor: Republika

Vesti

18.08.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović ocenio je da se trenutna epidemiološka situacija u Srbiji može okarakterisati kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Branislav Tiodorović o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Gostujući na TV Prva, Tiodorović je otkrio da je povećan broj preminulih usled obolevanja od korone i da je nedavno 22. godišnjak izgubio bitku sa bolešću, a bio je nevakcinisan.

- Više od 92 odsto je onih koji su hospitalizovani a nisu vakcinisani. Nevakcinisani imaju strahovito mnogo vise šanse da obole sa težom kliničkom slikom, čak 20 puta više nego vakcinisani - rekao je Tiodorović.

On je poručio da se sednica Kriznog štaba očekuje svakog trenutka, kao ni da nikakvog uvođenja policijskog časa ni ograničavanja kretanja neće biti.

- Nema potrebe jer nismo u takvoj situaciji. Međutim, mere koje nismo uklinuli moraju se poštovati - maska, distanca i dezinfekcija - istakao je Tiodorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deen

19.08.2021 00:25

To je isto kao kad bih ja sad rekao , 50 dece od 15-18 god vakcinisali se i umrli od covida !