LAZANSKI USRED ZAGREBA ODBRUSIO, NASTAO MUK NAKON OVIH REČI: Nemojte da vas vraćam na Tuđmana!

Autor:

Vesti

11.08.2021

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno preminuli srpski novinar i vojni analitičar Miroslav Lazanski, bogatu karijeru obeležio je i, sada već popularnim, nastupom na HRT-u pre nekoliko godina.

 

Republika

Foto: Tanjug

 

 

Lazanski je tada smelo i hrabro otišao sam u studio sa drugim hrvatskim analitičarima i novinarima, da razgovora o razvijenosti vojske u Srbiji i Hrvatskoj, kao i o temama ratova devedestih.

Lazanski je uporno pitao hrvatske kolege zašto se Hrvatska naoružava kada je deo sistema NATO-a, takođe, spomenuo je i da je izjava Franje Tuđmana 1992. godine bila jako kontroverzna.

Za rat je uvek potrebno dvoje, nemojte da se vraćamo na izjavu Tuđmana u januaru mesecu 92. godine “da nije bilo rata, Hrvatska ne bi bila međunarodno priznata”- naglasio je Lazanski i dodao:

Garnizoni JNA u Hrvatskoj su bili tu od 1945. godine, nisam očekivao da će iko napasti i blokirati te garnizone devedestih – rekao je Lazanski, nakon čega je u studiju nastao opšti muk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading