SRPSKA PORODICA NA LETOVANJU U ALBANIJI PROŠLA KAO BOS PO TRNJU: Više me videti neće!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je na u jednoj grupi na društvenim mrežama podelila neprijatno iskustvo koje je doživela sa mužem i dvoje dece.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Plaža u Albaniji

Naime, oni su, kao mnogobrojni građani naše zemlje, privučeni pozitivnim komentarima o gostoprimstvu, niskim cenama i čistim plažama odlučili da letuju u Albaniji. Međutim, oni su doživeli pravo poniženje u jednom restoranu na plaži jer, kako kaže, nisu dovoljno stvari naručili.

Žena je navela da su tom prilikom svi članovi porodice naručili po piće, a da je deci dodatno naručila i pomfrit. Međutim, to navodno nije bilo dovoljno,te su morali da ustanu sa stola i da se udalje iz kafića. Izrevortilana je rekla da su nakon toga odlučili da se sa letovanja vrate ranije kao i da ih više Albanija neće videti.

Pojedini korisnici društvenih mreža stali su na njenu stranu i istakli da je takvo ponašanje ugostitelja nedopustivo kao da su i oni doživeli. Međutim, drugi su istakli da je to navodno praksa u pojedinim restoranima kada je velika gužva i ne treba da sudi o čitavoj zemlji zbog jedne loše situacije jer takvih ljudi ima na svakom mestu, kao i da su oni nailazili samo na ljubaznost i gostoprimstvo.

Njen status prenosimo u celosti:

- Osoba sam od visoke tolerancije. Od kad smo došli za sve sam gledala kroz prste...kao ajde...nema veze...Do danas naravno. Na plaži Shpella e Pellumbave postoji jedini restoran sa trskom i plastičnim stolicama. Idealan da se skloniš malo od vrućine i popijes piće. Nikakav fensi momenat ne postoji u njemu. Mi, dvoje odraslih i dvoje male dece od 3 i 4 godine, naručili smo svi piće i jedan pomfrit za decu. Rekli su nam da to nije dovoljno naručeno hrane da bi smo mogli da ostanemo tu da sedimo. Dakle... takvu sramotu za jedno turističko mesto nisam doživela za svojih 40 godina. Više nas naravno videti neće. Vraćamo se dan ranije i to izgrebanih kola. Što sam takođe istolerisala kao... ajde to smo negde i očekivali, ali smo se nadali da se ipak neće desiti...Ali sve ima svoje granice naravno. Bar što se tiče moje porodice - napisala je izrevoltirano žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jelena

30.07.2021 18:04

Ne treba ići u zostalu zemlju dok se ne nauče kako se ponašati sa turistima.

Odgovori 36 31
Planetarijum

30.07.2021 20:00

A sto idete na letovanja? Kako ja ne idem pa zivim. Ali nikad ne idem..

Odgovori 18 35
Kiki

30.07.2021 20:01

"SAMO" je zaboravila da napiše koliko sati su se "sklonili malo sa vrućine"? Kampovali ljudima u kafeu i verovatno cika+vriska+ jurnjava+ roditeljsko dozivanje(koje je najgori smor, 50x gori od dečice).

Odgovori 52 18
Nemnem

30.07.2021 21:28

Meni se manje vise ista situacija desila u crnoj gori. Imali smo autobus za 2h pa smo seli kraj mora na kafu i limunadu dok je ruskinja sto pored porucila po 3 obroka za sebe i decu plus desert i njen ceh je bio bar 150e a nas oko 15ak da bi konobar svaki put dok prolazi pored nas prevrtao ocima kao da mu smetamo a restoran potpuno prazan...tada sam ja rekao nikad vise u CG i ne planiram....

Odgovori 28 7