PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM: Jačajmo i razvijajmo našu državu na dobro svih njenih građana

Autor:

Vesti

19.07.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Kurban Bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

U čestitki se kaže:

 

Vama, verskim službenicima i svim pripadnicima Islamske zajednice srdačno čestitam Kurban Bajram uz iskrenu želju da praznik provedete u sreći, miru i blagostanju.

Želim da Bajramske praznike proslavite u duhu tradicije i običaja, deleći radost sa svojim najdražima, prijateljima i susedima.

Neka poruka Kurban Bajrama bude nadahnuće za snaženje istinskih vrednosti ljubavi, mira, tolerancije i suživota. Želim da i ovom prilikom posvedočim rešenost Republike Srbije da međusobnim poštovanjem i razumevanjem jačamo i razvijamo našu državu na dobro svih njenih građana. 

KURBAN BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

19.07.2021 11:50

Kurban Bajram je jedan od dva najveća islamska praznika. Pripadnici islamske veroispovesti širom sveta danas slave ovaj veliki praznik,koji je poznat kao praznik žrtvovanja.Srećan praznik, da ga proslave u miru,radosti, blagostanju sa svojim bližnjima.

Agnija

19.07.2021 12:44

Честитам свима који славе Курбан Бајрам.