KRISTIJAN PREGOREO ZBOG DŽAMBASOVIH PROZIVKI: Pi*ka debela ćelava, i njega i brata sam tukao a ocu sam im PUCAO u glavu, cinkaroši

Autor:

Vesti

18.07.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović načisto je poludeo kada je čuo da ga je u javnosti isprozivao ljuti suparnik Ljubomir Manojlović zvani Buca Džambas jedan od žestokih momaka beogradskog asfalta tokom devedesetih godina.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Kristijan i Buca Džambas

Džambas je u jednom intervjuu, koji je emitovan prošle godine, a čiji su delovi ponovo postali hit na jutjubu ispričao do sada malo poznate detalje iz biografije Kristijana Golubovića.

- Čuo sam kako je zaradio one ožiljke po stomaku. To ga je isekao njegov kum, a moj dobar prijatelj, Dragan Drljača isekao. Kristijan je hteo da bude kao neki ratnik, neki Sandokan. I onda je poželeo da bude isečen pa je tražio od Drljače da ga iseče. Molio ga je da to  uradi. Rekao mu je da je pi*ka ako to ne uradi. Ovome dosadi, uzme žilet i iseče ga, i Kristijanu ispadnu creva. Tako je on te ožiljke dobio - ispričao je Manojlović.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kristijan Golubović

On je rekao i da je Kristijan dobio batine od njegovog rođenog brata, koji je bio nekada svetski prvak u boksu.

- Kad se Kristijan zakačio sa Osmanom Karićem on je nas zvao da krenemo na Osmana, ali mi nismo hteli. Osman je naš drug iz detinjstva. Osman je ispravan momak, on nikoga nije dirao. A tu su i kompleksi. Jer Osman je lepši od njega, jure ga devojke, hrabar, zna da se bije. Onda se Kristijan odvojio na nas. I da bi se dokazao, nabildovao se i došao da se bije sa mojim bratom. E tu jadnik doživeo debakl - ispričao je Manojlović.

Reagujući na sve ovo, tokom jednog svog lajva, Kristijan je rekao da su Buca i njegov brat Zoran cinkaroši koje je je on sto puta tukao.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Buca Džambas

- Koji Buca Manojlović, cinkaroš. Pi*ka debela ćelava, pobegla u Kanadu i sere. Što ne dođe na Zvezdaru pa da mi nešto kaže. Cinkaroš on i njegov brat Zoran Manojlović Kiza. Namestili mi… Izbo sam čoveka zbog njih. Pojurio ih oko kola mačetom izbodem čoveka u nogu. I nameste mi u Palati pravde i zbog njih dobijem KP dom u Nišu - rekao je besno Golubović pa nastavio:

- Je*em ih, u usta ih je*em klošarska. Tuko sam ih stotinu puta, ocu sam im pucao u glavu. Šta će oni klošari raspali. Otac cinkaroš, oni cinkaroši. Majka im bila da l’ u ludnici ili šta već. Smrdljiva kuća bila uvek, jad i beda. Šta će oni, to svi znaju. Bežali po ulici Milana Rakića kad sam izašao iz pikapa. Zatvorio se slepac tamo u ostavu nije smeo da izađe - rekao je Kristijan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

18.07.2021 18:08

Kakva budala od čoveka! Komplexe teške

Nenad

04.12.2021 06:06

Prebio te Zoran Kiza a sta bi ti tek Buca uradio, Bednice... Namestio si policiji darka Asanina i Veska Vukotica. Spominjes imena mrtvih da si ih tukao zato sto znas da ne mogu da ti odgovore a pobegao si od Bojana Banovica u Atinu i tamo si prodao mnogo momaka i mnoge si ocinkario !