(FOTO) BER GRILS IZNENAĐEN SRBIJOM! Poznati avanturista imao POSEBNE REČI za Staru planinu!

Autor: Republika

Vesti

12.07.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji avanturista na planeti Ber Grils boravio je prethodnih dana na Staroj planini gde je snimio više delova za svoju autorsku emisiju.

RepublikaFoto: pressserbia
Ber Grils na Staroj Planini

Mega-star i njegova ekipa boravili su u hotelskom kompleksu KROV SRBIJE-SP RESORT, a za snimanje emisije Grilsu je na raspolaganju bio i helikopter MUP-a Srbije.

- Stara planina je zaista redak prirodni biser u srcu Evrope i lagao bih da kažem da nisam prijatno iznenađen - rekao je Grils neposredno pred polazak za planine odakle ga je ispratio domaćin, generalni direktor JP STARA PLANINA Goran Karadžić.

RepublikaFoto: pressserbia

Upravo zauzimanjem Karadžića i njegovog tima, izdejstvovan je dolazak Grilsa i snimanje njegove emisije na Staroj planini što će nesumnjivo biti i najjača reklama ikada urađena za jednu srpsku planinu, ili Srbiju kao avanturističku destinaciju uopšte, prenosi Pressserbia.

RepublikaFoto: pressserbia

- Neverovatan je uticaj Grilsa i njegove emisije na sve potencijalne avanturiste koji ga po svetu prate u stopu, tako da je ovo verovatno i najbolji mogući način da se ispromoviše netaknuta priroda jedne zemlje koja je igrom slučaja u srcu Evrope - kaže jedan od članova ekipe slavnog avanturiste, inače bivšeg pripadnika SAS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srle

12.07.2021 22:06

Ovaj batica se rodio s tri dignuta prsta izgleda..