VUČEVIĆ O SREBRENICI: Nikada nećemo dozvoliti da se podvede kao kolektivni zločin srpskog naroda JER JE TO LAŽ!

Autor:

Vesti

11.07.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će uvek pokazivati pijetet prema srebreničkim žrtvama, i niko nikada neće dovesti u pitanje težinu zločina u Srebrenici, naveo je potpredsednik SNS Miloš Vučević.

RepublikaFoto: printskrin
Miloš Vučević

- Mi razumemo tugu i saosećamo sa bošnjačkim narodom, jer naš narod je pretpeo nezapamćene zločine u Drugom svetskom ratu, i tražimo poštovanje za sve žrtve. Ne smemo da zaboravimo Srebrenicu, ali isto tako ne smemo da zaboravimo ni Jasenovac, ni "Oluju", ni "Bljesak". Ali ne smemo da dozvolimo da neko pokušava da prigrabi političke poene na kostima nevinih žrtava. Ne smemo, i nikada nećemo dozvoliti da se stavi kolektivni žig na Srbiju i srpski narod, da se Srebrenica podvede kao kolektivni zločin srpskog naroda. Jer to je laž! Pojedinci koji su počinili nešto protiv zakona i međunarodnog prava treba da odgovaraju za to, ali ne i da se baci ljaga na ceo srpski narod. A oni koji se za to zalažu, oni koji glasno govore protiv sopstvenog naroda, koji se izvinjavaju kao Boris Tadić svojevremeno, koji mole za oprost i dodvoravaju se stranim ambasadama, oni su sramota i saučesnici u izrugivanju žrtvama, i pokušajima da se zaborave strašni zločini koje je preživeo srpski narod. Građani Srbije su izabrali svoje dostojanstvo! Rekli su da neće političare koji kleče i mole. Građani Srbije su izabrali put napretka i ekonomije. Naš predsednik Aleksandar Vučić danas vodi Srbiju udignute glave, Srbiju koja se ne saginje već stoji uspravno i svakome može da pogleda u oči. Naša ruka prijateljstva i saradnje je pružena svima. Nismo više nikome ni džak za udaranje, ni moneta za potkusurivanje. Srbija se više ne boji, i ne moli. Srbija se sada snažno bori! Za našu budućnost. Živela Srbija! - poručio je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Borko 78

11.07.2021 08:20

Tuga i saosecanje su u nama za svim nevino stradalim zrtvama i sa postovanjem cemo odrzavati secanje na stradale ali dozvoliti necemo da se zlocini pripisuju nama i prave od srpskog naroda zlocince !

RADE

11.07.2021 08:26

U Srebrenici se nije dogodio genocid već ratni zločin i zločin na Vučićem kojeg su pokušali ubiti tokom obeležavanja stradanja na kojem je prisustvovao

Sibinka

11.07.2021 10:16

Наравно да Срби нису криви. Никада и никако.

Zvezdana

11.07.2021 10:56

Licno ne smatram da smo genocidan narod i isto tako dmatram da su nase zrtve itekako ogromne i itekako nas bole,samo sto mi imamo empatiju i prema drugima a kada dodjemo da se saosecamo sa njihovim bolom dobijamo kamenje u glavu!