REDOVNO IMAM INTIMNE ODNOSE SA DEVOJKOM: Čuveni doktor Marić dvaput pobedio smrt, pa otkrio KAKO da vodite ljubav kad ste ZARAZNI!

Autor:

Vesti

06.07.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre sedam meseci gledao je smrti u oči i borio se kao lav da se izvuče iz kandži koronavirusa, zbog kojeg je čak dva puta bio na respiratoru, a sada poznati seksolog i psihijatar dr Jovan Marić (80) kaže za Objektiv da se oporavio, ali da još uvek oseća posledice zaraze.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Jovan Marić

Korona je podmukla bolest, u koju nisam verovao dok je nisam osetio na svojoj koži. Bogu hvala, mnogo mi je bolje, osim što sam malaksao. Samo bih sedeo i gledao televiziju. Ta malaksalost traje već nekoliko meseci, ali trudim se da treniram, vozim sobni bicikl dva puta dnevno, napisao sam autobiografiju, čitam knjige od pokojnog oca i redovno upražnjavam intimne odnose s devojkom iz Nigerije koja živi kod mene već tri godine i koja mi, između ostalog, kuva, pere i pegla – priznaje dr Marić.

Objektivov sagovornik otvoreno priča da je intimni odnos mnogima pomogao, ne samo u borbi s koronavirusom nego i drugim bolestima.

Polne aktivnosti odvraćaju od negativnih misli. Jednostavno, dok vodite ljubav, mislite na svog partnera i sam čin, zbog kog se osećate vitalno, zdravo, jako i sposobno da završite čitavu radnju. Čak i ako ste zarazni, nema potrebe da ga izbegavate, samo pronađite položaj koji vam odgovara – savetuje seksolog.

Ako partner ima kijavicu, kako kaže dr Marić, za svaki slučaj neka stavi higijensku masku ili neka se okrene suprotno od vas u toku odnosa.

Možete da primenjujete različite poze tokom vođenja ljubavi. Ako ne želite da ga gledate u oči, ili želite da se sačuvate od potencijalnog zaražavanja, vi budite glavni učesnik u seksu, a neka vam on okrene leđa. Ne gledate ga, a ugođaj je isti – tvrdi naš sagovornik.

OBOSTRANA UPALA PLUĆA

Kada je primetio da ima temperaturu, dr Marić je mislio da je uhvatio prehladu s obzirom na to da je, kako kaže, decembar period virusa i prehlada.

Skoro svake godine se prehladim u to vreme. Međutim, đavo je odneo šalu kada sam, uprkos terapiji koju sam imao, osetio da mi je znatno lošije. Stigao sam u KBC "Dragiša Mišović" i lekari su ustanovili da imam obostranu upalu pluća – priseća se seksolog.

Tada je i saznao da je pozitivan na koronavirus, i iako ima pridružene bolesti, dijabetes i hipertenziju, nijednog trenutka nije osećao strah.

Slušao sam lekare i njihova uputstva, borio sam se ne dopuštajući da mi tamo neki virus skrati život. Želja i pozitivan stav su jako bitni za oporavak. Naravno da sam sada svestan ove pošasti i zato stalno govorim svojim pacijentima koji mi se javljaju da se čuvaju i pre svega da se vakcinišu, ako to već nisu uradili – ističe dr Marić.

PRVO NA KISEONIK, PA NA RESPIRATOR

Pošto je teško disao, dr Marić je priključen na kiseonik, ali usled pogoršanja zdravstvenog stanja stavljen je na respirator.

I to ne jednom, nego dva puta. Kada sam skinut i kad smo svi mislili da sam izbegao najgore, ponovo je došlo do pogoršanja, pa sam opet priključen na respirator. Međutim, izvukao sam se iz toga, pobedio sam smrt dva puta – navodi on.

Seksolog priznaje da je u jednom trenutku mislio da će umreti, ali da je, kako kaže, bog želeo da ga još drži na zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Billy

06.07.2021 08:07

Dr. Maric je ponesena pa izgubljena licnost. Takav je uvek bio.

Odgovori 22 3
boki

06.07.2021 08:53

mora da troši mnogo vijagri

Odgovori 22 3
Vlada

06.07.2021 09:26

Šta deda od 79 godina može da radi sa devojkom? Tri puta godišnje? Ili sa vijagrom da živi još mesec dana. U mojoj okolini otišli svi korisnici vijagre.

Odgovori 25 6
Marko 23

25.07.2021 11:50

Voli da je gleda sa drugim muskarcima..