OBELEŽILI SU JUN U BEOGRADU: GODIŠNJI KONCERT ŠKOLE BALETA KATARINA GROMILIĆ

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija virusa Covid-19 polako ali sigurno jenjava, a kulturne manifestacije na velika vrata vraćaju se u srpsku prestonicu. Jun za nama obeležila su brojna dešavanja, ipak, izdvojićemo jedno – završni godišnji koncert škole baleta Katarina Gromilić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Škola baleta Katarina Gromilić imala je svoj završni godišnji koncert u Pozorištu na Terazijama. Na kocertu je učestvovalo preko 85. dece uzrasta 4 do 12 godina koja su uprkos sezoni koju je obeležila korona uspela sve da uvežbaju, pa je ceo program doveden do perfekcije.

Najbolja škola baleta u regionu sada pravi sezonsku, letnju pauzu, a od septembra prima nove polaznike i priprema se za brojne manifestacije u Srbiji i svetu.

Publika je na kraju programa u Pozorištu na Terazijama višeminutnim ovacijama pozdravila mlade baletane i sjajnu Katarinu Gromilić kojoj se na sceni pridružio i suprug Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading