MILAN NAPISAO " KOSOVO JE SRBIJA" PA MU ALBANCI OTELI BENTLI: Ostao bez skupocenog automobila u Prištini

Autor:

Vesti

29.06.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanu Đorđeviću oduzet je bentli zato što je na Instagram profilu crni88 napisao da je Kosovo Srbija, prenosi prištinski portal Reporteri.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Prema pisanju tog portala, Đorđević je učestvovao je na trkama Onelife rally održanim u Prištini i na svom Instagram profilu označio da se Gračanica nalazi na Kosovu u Srbiji.

Prištinski portal Reporteri navodi da je "takav sadržaj za njih provokativan i uvredljiv" i da mu je zbog toga zaplenjen automobil.

- Automobil koji je stajao na trgu Skenderbeu u Prištini, zaplenjen je nakon što je njegov vlasnik na svom profilu na društvenim mrežama objavio poruke uvredljivog i provokativnog sadržaja o državi Кosovo - navodi se na portalu.

Đorđević je na svom Instagramu objavljivao i druge fotografije iz Prištine, a na jednoj se vidi i kako devojčici poklanja cvet uz poruku "širimo ljubav".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading