(FOTO 18+) GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Isplivala fotka Tamare Đurić, zategnuta kao praćka, a da joj vidite SILIKONE!

Autor:

Zabava

29.06.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo izdanje.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Tamara

Medijska ličnost Tamara Đurić poznata je kao jedna od najatraktivnijih dama na estradnom nebu, a njenom pojavom zrači gde god da se pojavi. Izvajanog izgleda, Tamari nikada nije bio problem da pozira pred kamerama.

Međutim, od kada je postala majka i na svet donela naslednicu ćerkicu Tamaru, ona se skoro pa potpuno povukla iz medija, ali vrlo često objavi fotografiju koja izazove pažnju svih. Tako je i sada uradila!

RepublikaFoto: printscreen/amigsou
Tamara i Tamara

Tamara je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, a telo joj prikriva mali komad zavese. Komentari ispod fotografije su se nizali jedan za drugim, reči hvale na račun njenog izgleda nisu manjkali. 

 

 

Podsetimo, Tamara je pre nekoliko godina jedva izvukla živu glavu iz kandži smrti zbog njene operacije povećanja zadnjice. Naime, hirurzi koji su operasili Tamaru pomešali su dva materijala, koja se ne podudaraju, zbog čega se proširila infekcija, te su doktori morali da joj se bore za život. Srećom, ta ružna prošlost je iza nje, a ona vrlo jasno u medijima uvek ističe da devojke treba da obrate pažnju kod kog plastičnog hirurga idu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading