BEOGRAD NAJBOLJI U PROCESU IMUNIZACIJE! Vesić: Vreme je da sve radi do jedan posle ponoći

Autor:

Vesti

31.05.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjoj sednici Kriznog štaba tražiću da se u Beogradu, kao i u drugim gradovima u kojima je vakcinisano više od pedeset odsto punoletnog stanovništva, radno vreme ugostiteljskih objekata produži do jedan sat posle ponoći, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Hepi.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Goran Vesić

- Beograd je najbolji u Srbiji u procesu imunizacije stanovništva. Od pre dva dana imamo više od pedeset odsto vakcinisanih punoletnih građana. Vakcinisano je više od 700 hiljada ljudi, a revakcinisano više od 600 hiljada. Ovo je velika pobeda Beograda i svih naših građanki i građana. Zato je normalno da ovi odgovorni i hrabri ljudi budu nagrađeni i da se život što pre normalizuje. Ne treba da delimo sudbinu onih lokalnih samouprava koje su neuspešne kada je proces imunizacije u pitanju - rekao je Vesić i dodao da očekuje da ova odluka bude doneta danas.

On je dodao da će Beograd sačekati 21. jun, kada je najavljeno da će biti dozvoljena organizacija koncerata, svadbi, kongresa i sportskih događaja jer se, kako je rekao, nadamo da će čitava Srbija preći prag od pedeset odsto.

- Ukoliko se to ne dogodi tražićemo da se odluka o omogućavanju organizacije javnih događaja primeni na one gradove i opštine u kojima je imunizovano preko pedeset odsto ljudi. Mislim da je to pošteno - rekao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading