STRANCI BASNOSLOVNO PLAĆAJU SRBE DA IM PLODE ŽENE: Mladić iz Požege zaradio 20.000 EVRA, uslov je bio samo JEDAN!

Autor:

Vesti

26.05.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi muškarac do 30 godina, vrlo uspešan student, mišićav, visok, u punoj snazi – ovo su neki od aduta koje traže bračni parovi iz Nemačke, Švajcarske i Austrije kako bi svoju lozu oplemenili dobrim genima, a za to su spremni da plate i do 20.000 evra.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay
Foto: Ilustracija

Naime, kako za Objektiv navodi tek svršeni student osnovnih studija Fakulteta za sport G. J. (24) iz Požege, slučajna potraga za poslom u inostranstvu potpuno mu je promenila život. On objašnjava da se javio na zvaničan oglas agencije koja ima kancelariju u Beču, a kroz nekoliko dana je počela i njegova avantura.

UPECAO SE

– Objasnili su mi da je u pitanju stvar koja zahteva apsolutnu diskreciju i da neće da mi kažu ništa više, ali da mogu da zaradim između 10.000 i 20.000 evra. Kao studentu iz malog grada u Srbiji ta svota mi je zvučala kao bajka. Naravno da sam se upecao. Pregledali su moje papire, koji govore o mojoj zdravstvenoj istoriji, poslali me u hotel i rekli da će mi se neko javiti. Već istog dana po podne pozvao me je jedan od njihovih agenata i kazao da postoji nekoliko zainteresovanih za moju uslugu – kaže Požežanin.

On objašnjava da je reč o parovima koji ne mogu da imaju decu, ali i ne žele da idu u banke sperme da je uzimaju od nepoznatih donora, piše Objektiv

 Od mene se tražilo da imam odnose sa tom ženom dok test ne pokaže da je zatrudnela. Potpisao sam ugovor koji me obavezuje da nikada neću ništa potraživati od njih i odradio svoje. Kada sam video par koji me je angažovao, odmah mi je bilo jasno da je razlika u godinama ogromna. Muškarac je stariji od žene sigurno više od 25 godina i sigurno zbog toga nisu mogli da imaju decu. Iz prve nam nije uspelo, ali posle nekoliko puta imali smo sreće da žena, kojoj ime, kao i njenom suprugu, nikada neću saznati, ostane u drugom stanju – kaže on.

NE ZNA NI GDE MU JE NASLEDNIK

G. J. ističe da su od njega u agenciji tražili da im da kontakte svojih prijatelja koji odgovaraju opisu da bi i njih pozvali za angažman, što je on i uradio.

Takođe, tražili su mi da se obavežem da nikome neću pružati slične usluge da ne bi došlo do incestuoznih odnosa potomaka, na šta sam takođe pristao. Posle toga isplatili su me u gotovini. Vratio sam se u zemlju srećan jer sam dobio para koliko moji roditelji zarade za dve godine. Ipak, ubrzo sam shvatio da možda negde sada postoji moje dete koje nikada u životu neću upoznati, a pritom ne postoji nikakav način čak ni da saznam gde je, jer mi je tada rečeno da agencija radi za parove koji žive u Švajcarskoj, Nemačkoji ili Austriji – kaže sagovornik Objektiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bager

26.05.2021 19:29

Baron Munhauzen je mala beba spram vas ,,po lazima