(FOTO) SRBIJA ILI INDIJA? Najnovije fotografije LABUDOVA koji se "DAVE" u smeću RAZBESNELE građane!

Autor:

Vesti

19.05.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve češče nailazimo na smeće svuda po prirodi. Svedoci smo da mnogi ne brinu za svoju okolinu, kao i da otpad često umesto u kantama, završi po parkovima i u rekama.

RepublikaFoto: Instagram/zanimljivostiobeogradu
JEZIVO: Labudovi opkoljeni đubretom

Tako neretko možemo da vidimo belu tehniku, plastične flaše, razne uređaje, pa čak i mrtve životinje koje nemaju veze sa vodom, kako plutaju našim rekama. Jedna takva scena osvanula je i na društvenim mrežama, a rastužila je i razbesnela mnoge.

Naime na snimku se mogu videti labudovi koji sa prinovama pokušavaju da otplivaju sa jednog dela. Međutim, oni uz sve napore jedva da se pomeraju, ostajući zaglavljeni u smeću, koje se nalazi svuda oko njih. Na snimku je navedeno da je scena navodno zabeležena na Ušču, u delu gde se nalaze restorani i splavovi.

 

 

Mnogi su oštro osudili sve koji bacaju smeće, smatrajući da hitno mora nešto da se preduzme.

"Ne mogu da verujem kakav smo narod, niko da očisti ispred i oko svoje kuće. Tona smeća pluta oko beogradskih splavova a niko ne reaguje već godinama", "Ovo je strašno i pretužno", "Pa 'ajde da pokrenemo akciju čišćenja. Ljudi udavismo se! Liči na Indiju", samo su neki od kometara ispod snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
darko

10.08.2021 10:39

Neukusno je i nekulturno uspoređivati se s bilo kim. Okreni se sebi i svom problemu.