U SUSRET VASKRSU: Ovo su cene jaja u prodavnicama i na pijacama

Autor:

Vesti

27.04.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret Vaskrsu, koji se obeležava u nedelju, na rafovima marketa ali i pijačnih tezgi ovih dana šarenolika je ponuda i izbor jaja.

RepublikaFoto: Photo by Hello I'm Nik ? on Unsplash
Foto: Ilustracija

Po povoljnijim cenama jaja se mogu pazariti u prodavnicama, dok su domaća na pijačnim tezgama skuplja za nekoliko dinara.

Karton od 10 komada u marketima je od 80 do 110 dinara, a na pijacama najskuplja klasa je 160 dinara. U pijačnim halama, od zavisnosti od klase u ponudi su jaja od 10 do 16 dinara po komadu, pišu Novosti.

Kao i poslednjih godina, pored nezaobilaznih kokošijih, svoje mesto su našla prepeličja jaja koja se mogu pazariti za 10 dinara po komadu ali i sve popularnija bela jaja koja su malo skuplja i prodaju se od 17 do 20 dinara po komadu. U ponudi su i morkina, guščija i pačja jaja ali je cena za jedno kao za 10 kokošijih. Uglavnom se mogu pazariti od 100 do 150 dinara po komadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading