ČIČA MOLIO ZA HRANU: Lidija iz Novog Sada pomogla starcu, umesto zahvalnosti dobila NEPRISTOJNU PONUDU!

Autor:

Vesti

25.04.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja da učinimo dobro delo ponekada nam se obije o glavu, pogotovo kada shvatimo da onaj koji je zatražio pomoć ustvari ima neke skrivene, a nekad i veoma bizarne namere.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Novi Sad

O tome najbolje svedoči ispovest Lidije iz Novog Sada čija je dobrodušnost i želja da pomogne, kako je napisala, gladnom i nemoćnom starijem deki, dovela do veoma neprijatne situacije u kojoj je doživela seksualno uznemiravanje.

Ona je 2019. godine opisala neprijatnu situaciju koja joj se dogodila ispred šaltera jednog fast fuda u Novom Sadu. Naime, Lidija je tu zatekla, kako je napisala, nemoćnog starca koji je skoro pa plakao da mu neko kupi parče pice.

Međutim, kada joj je prišao da se zahvali na hrani, stariji muškarac je izgovorio nešto što Lidija nije mogla ni da zamisli.

Ulazim, naručujem picu, ulazi neki deka, skoro plače da mu neko kupi da jede. Niko neće, naravno, ja kao da ispadnem čovek, kupim mu. Kad je jeo, prilazi mi i pita kako da mi se zahvali, ja kažem sve ok. On na to kaže: “Hoćeš da provedemo zajedno veče, 30 cm mi je!”. Ljudi moji, da li je to realno, je*eno pomogneš manijaku na kraju. Upropasti mi dan. Zaboravila sam da ga slikam, da vidite kako manijak izgleda, da se ne zezene još neko kao ja – navela je Lidija, prenosi Objektiv.

Bilo da je ovaj događaj istinit ili ne, situacija u kojoj se našla Lidija nije nimalo bezazlena i pored toga što degradira nekoga kao osobu, može da se desi da u njemu pored osećaja traume i straga, totalno izoluje osećaj za empatiju i želju da pomaže onima koji su u nevolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

25.04.2021 13:13

Lidija ako se predomislis javi se moj je 18 cm ali imam 39 godina .

Djovani

26.04.2021 13:54

Dobar i lud su ko rodjena braća!