MINISTAR NAPRAVIO SVADBU SINU, OBEZBEĐENJE BLOKIRALO PUT: Tončev bez blama krši MERE koje je donela Vlada Srbije!

Autor:

Vesti

24.04.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zadužen za razvoj nerazvijenih opština i funkcioner SPS Novica Tončev napravio je svadbu sinu u restoranu "Best" na Vlasinskom jezeru.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Novica i Stanislav tončev

U restoranu se nalazi veliki broj gostiju, a obezbeđenje je blokiralo put do do samog objekta.

Izgleda da ministar baš "poštuje" napore Vlade Srbije da suzbije pandemiju.

Podsetimo da su ministar i njegov sin u žižu javnosti dospeli kada je Tončev činio sve da stopira iznošenje javnosti istine o problematičnoj raspodeli državnog novca tokom dve decenije, o čemu je pisao Srpski telegraf.

On je protiv našeg lista tada podneo tužbu jer smo objavili tekst o tome kako je novac iz surduličke kase završavao na računu lokalnog fudbalskog kluba "Radnik" koji vodi njegov sin Stanislav

Kako je Srpski telegraf nezvanično saznao, Agencija za sprečavanje korupcije vodi istragu u vezi sa slučajem "Tončev".

A onda je najveći deo tog novca, dakle više od milion evra, prebacivan na račune Fudbalskog kluba (FK) Radnik, koji vodi njegov sin Stanislav Tončev. Upitno je da li se uopšte toliko novca zakonski može tačno utrošiti za sport, srazmerno broju stanovnika. Poređenja radi, opština Vladičin Han sa 20.000 ljudi izdvaja za sport 26 miliona dinara. A opština Surdulica, iako s maltene istim brojem stanovnika, zahvaljujući moćnom lokalnom šerifu Novici, deli milione za sport. Tako je 2020. za razvoj sporta i omladine izdvojeno 192.330.000 dinara. Od toga 173.630.000 otišlo je za lokalne klubove i saveze, a više od dve trećine (120 miliona) samo za FK Radnik - ispričao je tada obavešteni izvor Srpskog telegrafa.

Inače Stanislav je poznat kao neko ko koristi sve beneficije očevog imena te se u surdulici ponaša kao da je vlasnik celog grada. On se 5.marta ove godine sa svojim skupocenim automobilom marke "audi" parkirao na pešačkom prelazu ispred Osnovne škole 

RepublikaFoto: Republika
Automobil Stanislava Tončeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading