TUŽNA SUDBINA TEŠKO POVREĐENOG VOZAČA "KUĆE OD SRCA"! Radio kao profesor, posao vozača mu bio dodatni da bi prehranio četvoro dece! NEKI ČLANOVI PORODICE MU I BOLESNI!

Autor: Republika

Vesti

20.04.2021

07:56 >> 08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran S. (31), koji je vozio kamionet u kome je poginula organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina Mihajlović (47), a koji je i sam teško povređen, profesor je u srednjoj školi, a kao vozač je radio honorarno da prehrani suprugu i četvoro dece!

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Podsetimo, Zoran S. bio je za volanom kamioneta i pokušavao je da se uključi na Ibarsku magistralu u selu Lađevci kod Kraljeva kada ih je prošlog petka udario kamion. Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal, a vatrogasci su morali da seku lim kako bi izvukli Zorana i Jasminu. Oboje su prebačeni u bolnicu u Kraljevu, gde je Jasmina preminula, a Zoran je operisan i oporavlja se.

Primljen na određeno

- Zoran je iz okoline Koceljeve i živi sa roditeljima, suprugom i četvoro dece. On je studirao Mašinski fakultet, a tokom studija se i oženio i dobio decu. Pošto je pohađao srednju školu u Koceljevi, a njima je falilo nastavnog kadra, primljen je na određeno vreme i predavao je u ovoj obrazovnoj ustanovi - pričaju meštani Koceljeve za Kurir:

- Dok je radio u školi, honorarno je radio i kao vozač emisije "Kuće od srca", ali je valjda skoro, nema ni mesec dana, odlučio da napusti posao u školi i potpuno se posveti emisiji. Zoran je inače svaki raspust i vikend koristio da pomaže u emisiji, kako bi zaradio dodatni novac za suprugu i četvoro male dece.

Zoki je bolje, reaguje na terapiju

Žarko Lazić, voditelj emisije "Kuća od srca" i vlasnik produkcijske kuće u okviru koje se emituje ovaj format, rekao je da je Zoran bolje zahvaljujući stručnosti lekara.

- On je životno ugrožen, ali je svestan, na terapiju reaguje dobro. Ne znam da li on zna šta se dogodilo, nemam kontakt s njim, samo s doktorima - rekao je Lazić u emisiji "Premijera" na TV Pink i dodao da je Zoran njihov vozač i profesor u školi.

Kako kaže komšija, on je bio jedan od omiljenih profesora.

- Đaci i kolege su ga obožavali zato što je bio posvećen i predan, uvek nasmejan i ljubazan - ističe sagovornik.

U rodnom selu meštani kažu da ih je strašno potresla vest o nesreći.

- Pojedini članovi njegove porodice imaju jednu vrstu hendikepa. Toliko je dobar i pošten čovek, srce nam se slama što mu se dogodila ova nesreća - pričaju meštani i dodaju:

Pod nadzorom lekara

- Kada smo čuli, nismo mogli da verujemo! Zar je sudbina tako okrutna prema njemu?! On je divna mlada osoba, posvećena porodici, odgovoran i zbog toga se nadamo da će se što pre oporaviti, prebroditi ovu krizu i vratiti se svojoj porodici, jer je on njihov stub.

Pričao o svojim učenicima

Zoran S. je pre nekoliko godina u jednoj televizijskoj emisiji pričao o svom profesorskom poslu. - Dnevnik mi je nekada bio bauk, dok sam bio učenik, a sada predstavlja običnu knjigu u koju upisujem decu koju pokušavam nešto da naučim - rekao je Zoran u emisiji na Prvoj televiziji.  

Zoran S. je u nesreći zadobio povrede glave, sinusa i frakture rebara. Posle udesa mu je u bolnici u Kraljevu operisana slezina.

- Zdravstveno stanje vozača kamioneta je stabilno, ali se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi i pod stalnim je nadzorom lekara - rečeno je juče Kuriru u kraljevačkoj bolnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading