(FOTO) Kod Gnjilana kokoška snela jaje sa BOŽJIM ZNAKOM: Pogledajte šta se ocrtava na njemu! Porodica veruje da je reč o BLAGOSLOVU

Autor: Republika

Vesti

17.04.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Šilovo kod Gnjilana kokoška je snela neobično jaje, a nekima izgleda kao da se na njemu ocrtava lik svetitelјa.

Neobično i nesvakidašnje jaje koka je snela u porodici Ristić u selu koje je jedno od najvećih u gnjilanskom kraju.

Ivica i Nataša Ristić roditelji su troje dece. Neobično jaje je primetila Nataša, koja je podelila fotografije na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da lik koji se ocrtava najviše podseća na kneza Lazara, koji je inače rođen baš u okolini Gnjilana. 

 

Пред Васкрс Господ се пројављује да нам покаже да је са нама. У породици Ристић у Шилову код Гњилана, кокошка је данас... Posted by Косово и Метохија on Friday, April 16, 2021

 

Ristići smatraju da je ovakvo jaje blagoslov pred predstojeći Vaskrs.

O čitavom događaju Nataša ne želi da priča mnogo.

Inače, Gnjilane sa svojom okolinom poslednjih godina često je prepoznatljivo po neobičnim znacima u prirodi. Meštani su više puta sekli hrastove u kojima su ucrtani krstovi, na fotografijama su beležili neobičnu svetlost i ptice, a sve to doživljavaju kao Božije znake u svom trajanju i opstajanju na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading