I DANAS OBLAČNO, ALI TOPLIJE: Moguća slaba kiša ili kratkotrajni pljuskovi

Autor:

Vesti

15.04.2021

05:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas na severozapadu Srbije očekuje se pretežno vedro, u ostalim krajevima umereno do potuno oblačno, a na istoku ponegde sa slabom kišom. Na planinama istočne Srbije padaće slab sneg.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Tokom dana će biti promenljivo oblačno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde doži će do pojave kratkotrajne kiše ili pljuska. Uveče i tokom noći doći će do razvedravanja.

Duvaće slab i umeren, na severu i istoku zemlje povremeno i jak, zapadni i severozapadnivetar, koji će uveče biti u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do pet, a najviša dnevna od osam do 11 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Printscreen

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko drugog podeoka, najviša dnevna oko 10 stepeni.

Izgledi vrema za sedam dana, do 22. aprila

U petak će biti pretežno sunčano, uz umeren razvoj dnevne oblačnosti. U subotu će se naoblačenje sa juga tokom prepodneva širiti ka severu, uslovljavajući kišu, a na planinama sneg.

Od nedelje do kraja perioda biće pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na planinama povremeno sa snegom. Temperatura će biti u manjem porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading