JUTKA BROJ 2 IZ DRŽAVNE FIRME: Na pomolu VELIKA PREDATORSKA AFERA, otkrivamo sve detalje

Autor: Republika

Vesti

06.04.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu je ozbiljna seksualna afera u jednom velikom državnom preduzeću, osnovanom za saradnju sa stranim investitorom. Prema onom što koleginicama radi direktor te firme (svi podaci poznati redakciji), afera "Jutka", koja je godinama drmala Srbiju, nalik je dečjem filmu, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: fotomontaža/Tanjug/AP/printscreen
Jutka

Jedna od zaposlenih, naime, istražnim organima prijavila je mobing i seksualno uznemiravanje i napastvovanje, a njenim putem, saznajemo, uskoro će krenuti još neke koleginice.

KAO PREDATOR

Kako nam prenosi izvor iz ove firme, direktor ne propušta nijednu priliku da, uz obećanja, pretnje i razne druge manipulacije, natera koleginice na koje baci oko na seksualni odnos.

- Posebno je zanimljivo što direktor svojim poršeom panamera, koji je registrovan na njegovog kuma G. M., bukvalno razvozi koleginice s posla. Naravno, jednu po jednu. Onda u limuzini krene obrađivanje, odnosno kombinacija slatkorečivih obećanja i pretnji otkazom ili degradiranjem u firmi. One koje ipak odole njegovim nasrtajima ekspresno bivaju primorane da napuste preduzeće - otkriva naš sagovornik. 

Jedna od napastvovanih ga prijavila, uskoro će još neke

Ovaj direktor svojski se trudi da u poslovno-političkim, pa i sportskim krugovima, neguje imidž ozbiljnog stručnjaka. Uporedo po Beogradu širi glasine o prelasku na još više funkcije.

- Protiv tog direktora podneta je prijava za mobing i seksualno uznemiravanje. On je, inače, duže od pet godina bio na čelu firme, a kada je ostvarena saradnja sa strancima, ostao je na rukovodećem mestu u firmi osnovanoj baš za saradnju sa stranim investitorom. Nisam siguran da su stranci upućeni s kim imaju posla - priča dobro obavešteni sagovornik našeg lista.

BEZ ODGOVORA

Prema saznanjima našeg lista, nadležni organi pokrenuli su sveobuhvatnu istragu poslovanja firme u mandatu ovog direktora. Po svemu sudeći, uskoro bi, osim za finansijske malverzacije, mogao da odgovara i za seksualno napastvovanje.

Srpski telegraf uputio je zvanično pitanja kompaniji u kojoj pomenuti direktor radi, ali do zaključenja broja odgovore nismo dobili. Odgovore nismo dobili ni od strane kompanije s kojom firma ovog direktora zajedno radi.

Provod u spa-centru, kupanje u džakuziju...

Dok je žene koje bi ga odbile zastrašivao, ucenjivao i otpuštao, ovaj direktor je i te kako umeo da nagradi i počasti koleginice koje bi pristajale na seks s njim.
- Ne samo unutar firme, gde su dospevale na bolje plaćene pozicije, već se provodilo i po spa i velnes centrima, orgijalo po džakuzijiama, kako ovde tako i u inostranstvu. Mnogo toga je plaćeno i firminim novcem (čitaj parama iz državne kase) - priča naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Srdjan

06.04.2021 07:38

Nije tesko pogoditi o kome se radi. To je Sasa Vlaisavljevic direktor Aerodroma Nikola Tesla. Na racun firme pola zenskog dela firme odveo je u krevet. Vodio ih je po svetu, vozio Porseom Panamera, unapredjivao, .... a koja nije htela da sa njim ode u krevet kaznjavao je.

Sandokan

06.04.2021 10:37

Postuje struku i kao odgovorno lice na aerodromu sve koleginice vakcinise. Ko nece da bude vakcinisan snosi ozbiljne posledice.

Stjuardesa

06.04.2021 11:06

Takve kao sto je on je ostavio u VINCI.

Salter

06.04.2021 14:10

Sve zaposlene devojke i zene iz Aerodroma Nikola Tesla i VINCI kao i one koje su napustile kompaniju zbog takvih kao sto je ovaj bahati direktor, pozivam da ih razotkriju, bicemo kao drustvo bolji.