(VIDEO) PRIMOPREDAJA RONALDOVE KAPITENSKE TRAKE! "Mozzart" uručio vatrogascu ček na 7.500.000 dinara!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2021

15:20

Kompanija "Mozzart" je pobedila na licitaciji i otkupila kapitensku traku za 7.500.000 dinara, a novac će biti uplaćen za lečenje malog Gavrila.

MUP
Primopredaja trake i čeka

Vatrogasac Đorđe Vukićević jena fudbalskoj utakmici Srbija - Portugal na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, pronašao Ronaldovu kapitensku traku koju je portugalski reprezentativac bacio, i stavio je na aukciju kako bi prikupio novčana sredstva za lečenje šestomesečnog dečaka.

- Jedan život pokušavamo da spasemo i nadamo se da ćemo uspeti u tome, Sektor za vanredne situacije od ponedeljka pokreće svoju akciju za pomoć malom Gavrilu. Uveren sam da ćemo prikupiti što više sredstava - rekao je danas prilikom razmene čeka i kapitenske trake fudbalera Kristijana Ronalda Đorđe Vukićević, pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd.

Primopredaji ispred zgrade Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd prisustvovali su generalni direktor kompanije „Mozzart“ Slobodan Prodanović sa saradnicima, kao i predstavnici Sektora za vanredne situacije na čelu sa Lukom Čaušićem, v. d. pomoćnikom ministra unutrašnjih poslova i načelnikom Sektora za vanredne situacije.

- Kompanija „Mozzart“ odlučila je da pomogne da se skupi novac za lečenje malog Gavrila, za koga je poslednjih dana čuo ceo svet, ali i upoznao Đorđa, koji je mnogo učinio za dečaka - rekao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije „Mozzart“.

Prema njegovim rečima, kompanija „Mozzart“ će kao društveno-odgovorna kompanija nastaviti da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

- Mi smo pobedili na licitaciji i omogućili Gavrilu da bude pobednik, a Đorđe je pobednik van konkurencije - istakao je Prodanović.

 

 

 

Komentari (0)

Loading