IZVREĐAO ŽENE PA OSTAO SAM U STUDIU: Voditeljke napustile studio i ostavile jutjubera da sam odjavi emisiju!

Autor:

Zabava

04.04.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljke Milica Vukliš i Jovana Andrejić nisu mogle da istrpe ponašanje jutjubera.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jutjuber Nixa Zuzu šokirao je voditeljke sramotnim izjavama...

Seksualno zlostavljanje je aktuelna tema u Srbiji, zahvaljujući slučaju Danijele Štajnfeld i slučaju Milene Radulović. U svakoj emisiji priča se o tome, pa i u emisiji koju vode Milica Vukliš i Jovana Andrejić na televiziji Hype.

One su pozvale jutjubera Nikolu Jovanovića, poznatijeg kao Nixa Zuzu, da govori u emisiji, pa su se dotakle i ove teme. Međutim, mladi jutjuber ih je ostavio bez teksta.

- Tu nema ne. Treba da znaš da si slabiji pol. Šalješ gole slike muškarcu i dođeš kod njega gola kući uveče i ako mu kažeš tu 'ne' to je mnogo veliki problem, razumeš? Treba da znaš šta radiš i kod koga ideš, moraš da znaš da si slabiji pol- odgovorio je Nikola voditeljki na njen komenar da ne treba da znači ne, i poručio da to što govori treba da zadrži za sebe jer neko može da je baci kroz prozor.

- Ti treba muškarcu da kažeš , "Jeste, sve si ti u pravu" -  objasnio je Nixa, nakon čega se voditeljka iznervirala i napustila studio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Šokirana sramotnim rečima, napustila je studio...

- Ako idete kod nekoga u stan. znate šta treba da radite -  dodao je, nakon čega je studio napustila i druga voditeljka i poručila mu da može sam da odjavi emisiju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ni ona nije mogla da izdrži...

Nakon emisije na svom Instagramu oglasila se i voditeljka Milica Vukliš:

- Kao voditelj i novinar možda nemate kontrolu nad onim što će sagovornik izgovoriti u emisiji, ali i te kako svojim stavom možete stati na put odronu mozga i nedostatku etičnosti, kao i salvi gluposti i sramote koju je Nixa Zizu izneo u današnjoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading