DANIJELA ŠTAJNFELD: Nisam ušla u mrežu mafijaških krugova u SAD, niti sam žrtva bosansko-albanske mafije!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je kolegu Branislava Lečića optužila za silovanje, prosledila je dopis redakciji Republike u kojem je reagovala na seruju tekstova objavljenih na našem portalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Danijela Štajnfeld

U tim tekstovima preneli smo stavove novinara Tomislava Kresovića i Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije, koje je Štajfeldova demantovala.

U dopisu koji su advokati Štajnfeldove prosledili našoj redakciji ističe da se da bi glumica "ovim putem želela da demantuje neistinite informacije koje su objavljene o meni, a koje mi povređuju dostojanstvo".

- Nije istinita informacija da sam ušla u mrežu prljavih mafijaških krugova u Americi. Nije istina da sam žrtva bosansko-albanske mafije. Nije istina da je bilo koji glumac na mojoj meti, niti je istinita informacija da sam bilo koga ucenjivala svojom pričom, kao što nije istinita ni informacija da mi je bilo ko dao novac ili bilo šta platio. Motiv mog izlaska u javnost nije spinovanje i talasanje javnosti, niti je istina da ja vodim bilo kakav rat. Nije istinita informacija da sam bilo sa kim u dosluhu, niti bilo koga napadam. Nije istinita informacija da sam sa bilo kim u dosluhu, niti bilo koga napadam. Nije istinita informacija da sam deo bilo kakve interesne sfere niti da učestvujem u bilo čijoj kampanji. Nije istinita informacija ni da sam bilo kada negirala da sam žrtva silovanja - navodi se u dopisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading