Dobili ste prvu dozu vakcine a propustili termin za revakcinu? Evo šta se radi u tom slučaju

Autor:

Vesti

20.03.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste propustili termin za vakcinaciju ponovnim popunjavanjem upitnika na sajtu eUprave podnosite zahtev za dobijanje novog termina.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Ova usluga je namenjena isključivo građanima koji su dobili poziv za vakcinaciju (SMS i imejl) i nisu mogli da se pojave u predviđenom terminu, navedeno je na sajtu eUprave.

U vezi sa time da li je moguće odabrati termin za primanje vakcine, navedeno je potvrdno.

- Ova usluga daje mogućnost da odaberete da li želite da Vam eUprava zakaže bilo koji termin ili da postavite datum posle koga možete da primite vakcinu - stoji na sajtu.

Ponovo interesovanje iskazuje se popunjavanjem svih obaveznih polja kako bi se dobio novi termin za vakcinaciju, za šta nije neophodno biti registrovan korisnik.

Ujedno, saopštavaju, moguće je poručiti potvrdu o vakcinaciji.

- Nakon što se prijavite na Portal eUprava klikom na zeleni taster ”Pokreni uslugu” pojaviće Vam se polja koja je potrebno da popunite. Nakon što popunite JMBG i imejl na koji želite da Vam se Potvrda pošalje kliknite na taster podnesi zahtev. Kroz par minuta potvrdu ćete dobiti na imejl - saopšteno je uz napomenu da je za ovu uslugu neophodno da se bude registrovan korisnik Portala eUprava.

Potvrdu o vakcinaciji moguće je poručiti i za članove porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading