PRLJAVA IGRA KRIK: Šurovali sa Nevoljom, A SADA GLUME ŽRTVE!

Autor: Republika.rs

Vesti

10.03.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je otac nestalog Strahinje Markovića Nenad Marković obelodanio da ga je Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja savetovao da se obrati novinarima KRIK, novinari ove kvazimedijske redakcije na sve načine pokušavaju da sve predstave kao žrtve!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Veljko Belivuk, Stevan Dojčinović (KRIK)

Marković, otac nestalog mladića Strahinje, podsetimo, tokom svoje ispovesti je podelio informaciju kako je tokom potrage za sinom pokušavao da kontaktira sve moguće navijače, pa je glas stigao i do Velje Nevolje. Vođa najkrvoločnijeg klana u Srbiji je Nenada dalje uputio na KRIK:

- Nisam se direktno obratio Belivuku, ja sam pitao na sve moguće načine da li neko može da dođe do njih navijača, da sazna bilo šta. Međutim, jedno veče zazvonio mi je telefon, vidim nepoznat broj. Javio sam se, predstavio mi se kao Veljko, pitao me: "Dobro veče, šta radite." Rekoh: "Sedim kod kuće." On kaže: "Proverili smo sve živo, niko za Strahinju ništa ne zna." Onda sam ukapirao o kome se radi i šta je. Pitao me je zašto ne objavimo supruga i ja u medijima ovo. Ja sam mu rekao da smo probali, ali niko neće. Veljko nas je uputio na KRIK, gde smo se i našli sa novinarima, uzeli su izjave od nas - ispričao je Marković. 

Umesto jasnih odgovora na pitanje kakve su njihove veze sa uhapšenim mafijaškim bosom, novinari KRIK na društvenim mrežama iz petnih žila pokušavaju da se predstave kao žrtve tobože tabloidnog progona.

- KRIK je po ko zna koji put meta prorežimskih medija koji na svaki način pokušavaju da diskredituju naš rad. I ovaj put nam vaša podrška neizmerno znači. Hvala Vam što ste uz nas, a mi vam obećavamo da ćemo nastaviti da istražujemo kriminal i borimo se protiv laži! - piše u jednoj od objava na Tviteru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovana

10.03.2021 10:02

KRIK je konačno raskrinkan. KRIK je zapravo trik!

Bisa

10.03.2021 10:40

Kakve su oni zrtve, nego neka vide kako cevi sta ce sada posto im je Velja u pritvoru,.ko cebih finansirati.

Pavle

10.03.2021 11:44

Novinari KRIK-a su nervozni jer su izgubili finansijere hapšenjem Belivuka i njegovih saradnika!

Sanja

10.03.2021 12:24

Tacno tako..bruke jedne