(FOTO) BRŽE-BOLJE POBEGAO! Vladiki Grigoriju i njegovom pajtosu Đilasu propao plan!

Autor: Republika

Vesti

18.02.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Episkop diselfdorski i cele Nemačke Grigorije nije uspeo u svojoj i nameri samoproklamovanog lidera opozicije Dragana Đilasa da postane 46. patrijarh SPC

RepublikaFoto: Republika

Nadao se vladika Grigorije da će naslediti Irineja i postati novi poglavar SPC! Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas se svojski potrudio i lobirao da progura Grigorija za novog patrijarha, ali je taj plan propao.

Nadali su u opoziciji da će uspeti da "navuku" glasove za Grigorija i proguraju ga među trojicu kandidata, a onda uz sreću, da ime episkopa diselfdorskog i cele Nemačke bude izvučeno u Apostolskom žrebu.

Međutim, to se nije desilo, jer su uz Porfirija kandidati za novog patrijarha, odnosno vladike sa najviše glasova bili još episkop bački Irinej i episkop banjalučki Jefrem.

Kada se glasanje završilo, Grigorije je brže bolje pobegao iz Parohijskog doma. Navukao je kapu na glavu, stavio ranac na leđa i otišao iz Hrama Svetog Save.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Filip

18.02.2021 16:27

Daleko mu lepa kuća.

milovan

19.02.2021 18:26

Seo u Masarati i nazad u Njemacku.