ĐILASOV PORTAL UHVAĆEN U LAŽI: Predstavili policajca kao "žrtvu lošeg režima", a on PREPUN AFERA DO ZLA BOGA!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužili su aplauz samo zbog bujne mašte.

RepublikaFoto: facebook.com/Vladimir Savić
Novica Bečić

U vezi teksta objavljenog u članku opozicionog portala Direktno.rs, a na temu "DOSTA MU OVAKVE SRBIJE", ima dosta neistine i nepravilnosti.

Pomenuti Novica Bačić je u PPU BOR OKP radio na drogama (sektor) sa velikim prekidima, kao policajac na ispomoć, a ne inspektor, pritom često vraćan u policijsku stanicu zbog neprofesionalizma. Rad navedenog bivšeg policajca na drogama je pratila konstantna prisutnost afera i  ponašanja štetnih po ugled za službu.Tako je njegov tadašnji kum, a takođe policajac na ispomoć pridodat suzbijanju narkomanije u OKP PPU BOR, 2013. godine uhapšen zbog krivičnog dela iznude, kojom prilikom je Bacic prikazao zdravstvene probleme odnosno srčane tegobe i hospitalizovan u cilju nepovezivanja sa navedenim krivičnim delom.

Tokom 2016. godine, a nakon afere u kojoj je iz prostorija OKP-a nestalo 2 kilograma zaplenjenog heroina, grupa za narkomaniju  u navedenoj PU se raspala i policajac Bačić je ubrzo nakon toga vraćen na svoje redovne aktivnosti, po rešenju, u policijskoj stanici, na mesto policajca.Takođe, navedeni policajac Bačić je tokom karijere više puta saslušavan od strane SUK MUP-a zbog krivičnog dela zlostavljanja i mučenja.

Nakon pomenutih afera i problematičnog ponašanja, a po premeštanju u policijsku stanicu, navedeni policajac Bačić Novica se žalio kolegama kako ima zdravstvenih tegoba, odnosno problem sa srcem i da mu je posao policajca prenaporan, i da razmišlja da napusti službu u MUP, i da takođe mora da radi dva posla jer je imao i stambeni kredit koji je uzeo dok je radio kao ispomoć na suzbijanju narkomanine u OKP-u PU Bor, a da sada sa poštenom policijskom platom ne može da izdrži mesečne izdatke.

Takođe, navedeni policajac Bačić je više puta putem javnog pogovaranja pretio u javnosti da će da se osveti za to što je sklonjene sa poslova suzbijanja narkomanije, a na način što će svuda i na svaki način da kompromituje i lažno iznosi neistine za PPU BOR I njene pripadnike.

Takođe, treba navesti i da je juče uhapšen Bačićev blizak prijatelj i bivši kolega kamiondžija koji ga je uveo u posao vozača kamiona, gde se navedeno lice tereti za  krivično delo teška krađa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading