(FOTO) PATROLA REPUBLIKE: Nakon jučerašnje KORONA KATASTROFE, evo kako večeras izgledaju ulice Beograda!

Autor: Republika

Vesti

14.02.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od prethodne večeri kada smo imali pregršt kafića i lokala koji su kršili epidemiološke mere, ove večeri Beograd izgleda pusto.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Maison Boho

Nakon proteklih par dana nemara kada su korona žurke bujale u Beogradu, večeras je situacija drastično drugačija.

Ulice prestonice večeras su puste i prazne, a ugostiteljski objekti su zatvoreni tačno na vreme, i pridržavaju se propisanih mera Kriznog štaba.

Podsetimo, za razliko od današnjeg dana kada ugostitelji poštuju sve mere, u prethodna 24 sata zatvoreno je i sakncionisano čak pet lokala u kojima se okupio prekomeran broj ljudi, što će sigurno rezultirati povećanim brojem zaraženih na području glavnom grada.

Sinoć je rekordan broj ljudi bio u jednom klubu na Tašmajdanu, a izgleda da vlasnici ostalih lokala se nisu zabrinuli, već nastavili po svome.

Foto-reporter Republike je poslao slike iz "Maison Boho" kafića koji je bio krcat do poslednjeg momenta. Klub je zatvoren u 20:10, a unutra su ostali samo još konobari.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Maison Boho

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading