BOLE FAŠISTA IMA AMNEZIJU: Tvrdi da kriminal pre dolaska SNS-a nije postojao, a zaboravio na Zemunce i Šarića

Autor:

Vesti

08.02.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dveri Boško Obradović tvrdi da kriminalne grupe, poput nedavno uhapšene ekipe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja - nisu postojale.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Boško Obradović

Obradović čije je ime sinonim za probleme, očigledno je zaboravio na ozloglašeni Zemunski klan koji je likvidirao predsednika Vlade Zorana Đinića 2003. godine u čije vreme su tekli potoci krvi ulicama Beograda kao i grupu okupljenu oko Darka Šarića jednog od najopasnijih narko dilera na ovim prostorima, koji se dovodi u vezu sa južno američkim kartelima.

Obradović koji ne propušta priliku da opljuje aktuelnu vlast na najgori mogući način, optužio je vlast čak i da su usko povezani sa kriminalnom organizacijom na čijem čelu je uhapšeni Belivuk.

On je izjavio da je SNS doveo Dijanu Hrkalović u BIA, potom u MUP i na poziciju državnog sekretara, kao da je, i Veljko Belivuk doveden za jednog od vođa navijača, kako bi,"kontrolisao šta se skandira i diluje među navijačima".

On grupu Veljka Belivuka optužuje da je navodno po nalogu i u interesu vlasti učestvovala u "matretiranju i prebijanju" opozicionih aktivista na lokalnim izborima širom Srbije.

- Da li su se Dijana Hrkalović ili Veljko Belivuk kasnije otrgnuli kontroli onih iz vrha SNS i aktuelne vlasti koji su ih doveli na određene pozicije - to je drugo pitanje - navodi Obradović,a prenose u saopštenju Dveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gradjanin

08.02.2021 17:04

Bilo je i pre sarica bice i posle ovih novih. To je normalno velike pare su u igri. Ali nije normalno da je hapsen i pustan, da ima svoje prostorije na stadionu da svi sve znaju i prave se blesavi.a znali su i policija i tuzilastvo i naravno bia.a sto se cutalo do danas pa pitajte njih ako to bilo koga interesuje.