Predsednik Vućić prisustvovaće sutra prikazu sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije!

Autor: Republika

Vesti

06.02.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učestvovaće pripadnici 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade i deo jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Učestvuju pripadnici 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade i deo jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO, preneo je Tanug!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra prikazu sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu.

 

 

 

Ministarstvo odbrane je saopštilo da će prikazu sposobnosti prisustvovati potpredsednik vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Na prikazu će učestvovati pripadnici 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade i deo jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (70)

Loading
caca

06.02.2021 17:04

Srpska vojska je ponos Srbije!!!

Rastko

06.02.2021 17:08

Naša Vojska je garant stabilnosti i sigrunosti svih nas građana. Ponosan sam što ću sutra imati šta da vidim i da čujem. Verujem daće mnogo toga vojska imati da pokaže na sutrašnjem danu. Mnogo novca je država uložila kako bi naša vojska danas bila modernizovana i obučena i spremna da reaguje u svakoj situaciji. Puna podrška i sutra očekujem veliki spektakal.

N001

06.02.2021 17:13

Vojska Srbije je spremnija za razliku od predhodnih 30 godina.

Boris

06.02.2021 17:13

Dobra uvežbanost elitnih jedinica naše vojske je garant mirnog sna svakog građanina Srbije.