Čović: Uprava pokazala da bez institucija ne može da se izbori sa kriminalcima

Autor:

Vesti

06.02.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu na "Prvoj" televiziji gde je komentarisao borbu države protiv organizovanog kriminala.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Veljko Belivuk vođa navijača "Grobari" uhapšen je sa još 16 članova njegove kriminalne organizacije osumnjičenom za brojna ubistva i otmice.

Prvi čovek Crvene Zvezde, Nebojša Čović kaže da je ovo proces koji traje duži niz godina unazad, te smatra da oni nisu nastali tek tako već da se kriminalne organizacije obično kriju iza navijača Crvene Zvezde i Partizana, i da je i on sam i njegova porodica bili na udaru istih u skandrianju i verbalnim napadima.

- Ovakve grupe bez institucijalnih zaštita ne mogu da narastu do ovog nivoa do kog su narasle. Ušli na stadion i pokazali ko je gazda, da uprava ne može da se izbori bez nadležnih institucija. Kompletan scenario i okrutnosti koji je mogao da se vidi samo na televiziji narko klanova u Južnoj americi. Gde seku ljude, odnose tela, donose, tope u kiselini. Biće tu problema ali je odlično da se u borbu krenulo odlučno - rekao je Čović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading