DA TI SRCE PREPUKNE: Monstrum PSA ubio od batina, IZBO kolcem, upucao pa BACIO! Nude se pare za bilo kakve INFORMACIJE!

Autor: Republika

Vesti

05.02.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično!

Foto: printskrin
Mučeni pas

Čovek može biti nežan, pažljiv, pošten, neiskvaren. Mnoge mu se još osobine pripisuju. Ali isto tako čovek može biti veće životinja i od najopasnijih zveri, a to mu se na teret stavlja svaki put kada nadmoć pokazuje nad slabijima od sebe.

Tako je neko sebi dao za pravo da jednog psa dovede do ivice života i smrti, mučeći ga dugo, polako i na najokrutniji mogući način. 

Na Fejsbuk stranici "Udomljavanje kućnih ljubimaca", pronašli smo objavu koja ledi krv u žilama. 

 

300e NAGRADA ZA INFORMACIJU CIJI JE OVO PAS IZ SELA LUGAVCINA!!! Ovaj pas je mucen,izgladnjavan,prebijan,izboden kolcem...

Posted by Sasa Dinic on Wednesday, February 3, 2021

 

Izvesni Saša Dinić objavio je potresnu sliku jednog psa i još potresniji priču o njegovoj tužnoj sudbini.

- 300e NAGRADA ZA INFORMACIJU ČIJI JE OVO PAS IZ SELA LUGAVČINA!!! Ovaj pas je mučen, izgladnjavan, prebijan, izboden kolcem ili nečim šiljastim u grlo i na kraju upucan pištoljem i bačen na put na izlaz iz sela!!! Mnogo oiljaka povreda i preloma bukvalno je prebijan na mrtvo i baćen...pronđen je operisan ali nije izdržao operaciju!!! Taj monstrum je među vama, kad je ovako mučio životinju kao što je pas tako može i dete ili čoveka jer ovakve stvari čine samo monstrumi!!!! Lugavčani ja ne mogu da verujem da među vama postoji ovakav nečovek i bolesnik! - napisano je uz priloženu fotografiju.

Retko ko je u stanju da na ovakav prizor ostane ravnodušan, osim onih koji su na tako nešto spremni.

 

 

 

RepublikaFoto: Photo by Tony Trocino on Unsplash

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

08.02.2021 19:59

Za ovakvo zverstvo nikada do sarà nisam čuo! JA nudim kao je sve ovo tačno . Još 100€ Ne mogu da poverujem da je to neko uradio, a da se krsti krstom.