Đerlek: Zabrinjava što broj novozaraženih i na respiratorima i dalje ne opada!

Autor:

Vesti

03.02.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinjava što broj novozaraženih i pacijenata na respiratorima ne opada", izjavio je danas dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministrstvu zdravlja.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Državni sekretar upozorio je danas, da zbog broja novozaraženih koji ne opada, svi i dalje moraju da se pridržavaju epidemioloških mera i da ne ugrožavaju proces vakcinacije.

Đerlek je, nakon sastanka ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa direktorima kovid bolnica, rekao da zabrinjava što broj novozaraženih, kao i broj pacijenata na respiratorima, ne opada.

- To znači da i dalje moramo biti vrlo oprezni i pridržavati se epidemioloških mera kako ne bi umanjili vrednost vakcinacije za koju imamo pohvale iz celog sveta - objasnio je on.

Đerlek je zamolio građane da ne potpadnu pod euforiju vakcinacije, i da se pridržavaju epidemioloških mera, jer još ima dosta do kranjeg cilja, što je konstrolisana epidemiološka situacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading