PALI SE METEOALARM: Pročitajte kakvo nas vreme očekuje narednih dana!

Autor:

Vesti

31.01.2021

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas očekuje oblačno i hladnije vreme s kišom, na planinama sa snegom, a u nižim predelima severne i zapadne Srbije, s padom temperature, kiša će prelaziti u susnežicu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak južnih smerova, na severu Srbije umeren povremeno i jak severni i severoistočni.

Najniža temperatura od -1 do sedam stepeni, a najviša od dva na severu Vojvodine do 12 u centralnoj i južnoj Srbiji.

U Beogradu oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Vetar umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko sedam, a najviša oko 10 stepeni.


Tokom noći, kiša će u višim delovima grada kratkotrajno preći u susnežicu i sneg.

 

 

U većem delu Srbije, sem na području Beograda, Šumadije, Pomoravlja i na istoku, danas će na snazi biti žuti meteo alarm.

U ponedeljak pretežno oblačno i još malo hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, u nižim predelima severne i zapadne Srbije ponegde sa susnežicom i snegom, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu.

U utorak u većem delu umereno oblačno i suvo, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Od srede ponovo toplije, umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo.

Foto: printscreen/RHMZ
Prognoza vremena za pet dana, Beograd

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading