(VIDEO) STANARI IZ PAKLA! Izdao stan na dan u elitnom kraju, a gosti se poneli ko prva STOKA: Uništili sve što se moglo uništiti

Autor: Pink, Republika

Vesti

30.01.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta su uradili od stana!

RepublikaFoto: PRINTSCREEN TWEET
Slika stana

Iznajmljivanje stanova na dan pokazala se kao odlična opcija proteklih godina - kako za vlasnike stanova koji za malo vremena zarade lepu sumu novca, tako i za sve ljude koji kratkoročno borave u Beogradu i na ovaj način sebi obezbede prenoćište u prestonici.

Ipak, da nije sve uvek tako sjajno svedoči i snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Tviter. Naime, jedan od vlasnika stanova koji iznajmljuje na dan, ostao je šokiran prizorom koji je zatekao nakon što su mu se iz stana iselile osobe koje su tu kratko boravile.

 

 

 

Iako se posetioci nisu puno zadržali, imali su vremena da naprave ozbiljan krš i lom u stanu koji su iznajmili u jednom elitnom naselju na Novom  Beogradu. Vlasnik stana je snimio je havariju koju su napravili, a tom prilikom rekao je da sličan prizor nikada nije video u životu.  Čim je kročio u stan naišao je urnisanu garnituru, koja je prema njegovim rečima koštala 18 hiljada evra.

Ko ko god da je pogledao dotičan snimak nije mogao da ostane ravnodušan, a neki su svoje zapaženje podelili i u komentraima ispod videa. Neki su komentarisali neviđen nered a drugi cenu dotične garniture.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading