ĐILASOVA JURIŠNICA MINIRA VAKCINACIJU: Marinika lažima ugrožava živote!

Autor: S. T.

Vesti

20.01.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laže kako zine! To je prva asocijacija na Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde, koja, po Đilasovom nalogu, pokušava da u doba najveće krize i borbe s koronavirusom izmanipuliše narod svojim tvrdnjama da Srbija kupuje vakcinu preko posrednika i da se na taj način aktuelna vlast bogati.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marinika Tepić

Tokom jučerašnjeg dana vršena je imunizacija kineskom vakcinom, a ona je svojom histerijom na Tviteru pokušala da građane ubedi da su te vakcine kupljene preko posrednika.

- Ko je UVOZNIK vakcine iz Kine? Vučić to ne sme da kaže? Srbija nije, tvrde upućeni. Opet bratijska firma? Da bi novcem građana vlast kupovala vakcinu od tog svog posrednika, ali plaćala višestruko skuplje? Razlika, zna se. Kao i za respiratore! Sve morbidniji u svojoj alavosti - napisala je Tepićeva.

Na ovu laž reagovala je na Tviteru premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladimir Orlić

- Kada prestaju laži? Šta je crvena linija kada kažete: "Ako lažem oko ovoga, neko će izgubiti oca ili majku, baku ili deku i biram da ovo ne politizujem i oko ovoga ne lažem". Koja je to tema? Kada je dosta? Kada je nešto dovoljno važno da oko toga ne lažete? Vakcinu uvozi "Torlak" - napisala je Brnabićeva.

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, za Srpski telegraf ove reči Tepićeve ocenjuje kao razmišljanje onih koji su navikli da kradu.

Foto: twitter.com/printscreen
Tvit Ane Brnabić

- Politički otpad iz bivšeg režima u svemu što radi tokom pandemije polazi od sopstvenih podlih nagona i prljavih navika i to je morbidnost i sva alavost koja postoji u ovoj priči. Oni koji su navikli da kradu i otimaju svuda nisu u stanju da shvate da i drugi ne razmišljaju isto. Oni su u svojoj bivšoj stranci napravili zvaničan izveštaj u kom priznaju da su lopovi, da su namestili konkurse i tendere, ugrađivali se za procenat svuda kada su bili na vlasti. Nikada niko drugi u ovoj zemlji nije uradio ništa slično. Takvi su trajno zarobljeni u okvir sopstvene pokvarenosti, tu pomoći, jednostavno, nema - zaključuje Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
zdjurdjevic

20.01.2021 07:39

Koliko mi je poznato ona je bila i novinarka pa je time ispunila osnovni uslov da "laže kad zine"

Mirjana

20.01.2021 09:00

Šta reći,to govori koliko oni misle o zdravlju građana.

Nikola

20.01.2021 09:04

Nije ni vreme ni mesto za takvu pricu.

Dara

20.01.2021 09:09

Pa sta reci o mariniki, osim toga da je poremecena osoba.