ČEDA JOVANOVIĆ MORA NA OPERACIJU: Posledice iste mogu biti KOBNE, može ostati INVALID!

Autor: Informer, Republika

Vesti

14.01.2021

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić

Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije (LDP) koji je od 8. januara u bolnici "Dragiša Mišović", moraće na jako rizičnu operacija tumora na kičmenoj moždini.

Ta operacija nosi sa sobom veliku opasnost od invaliditeta, a iskusni lekari kažu da niko sa sigurnošću ne može unapred da garantuje povoljan ishod.

Jovanović, kome je prekjuče dijagnostikovan tumor kičmene moždine (pretpostavlja se da je dobroćudan), i dalje trpi strahovite bolove u grudnom košu i stomaku, zbog čega prima čak i morfijum.

Dodatne analize

Trenutno Jovanovićevo zdravstveno stanje je nepromenjeno, ali on polako počinje da reagujena terapiju.

- Jovanović prima propisanu terapiju i počeo je da reaguje na nju. Potrebne su brojne analize pre nego što se zakaže operacija, a reč je o izuzetno rizičnom zahvatu, jer je tumor na kičmenoj moždini. Takav hiruški zahvat nosi veliki rizik od invaliditeta, pošto se operacija izvodi na centralnom nervnom sistemu - kaže izvor.

 

Kako se saznaje, Jovanović i dalje ima upalu pluća i problem sa dijafragmom, ali za to prima adekvatnu terapiju.

- Terapija lekovima konačno počinje da daje izvesne rezultate. Jovanovićevo stanje je malo bolje, parametri nisu više toliko loši i poremećeni koliko su bili u prethodnom periodu. Ipak, konzilijum se uzdržava od bilo kakvih prognoza - objašnjava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading