DIVLJACI ZA VOLANOM! Vozio 150km/h gde je dozvoljeno 50: Saobraćajci sproveli pojačanu kontrolu, PREKRŠAJI SE NIŽU JEDAN ZA DRUGIM

Autor: Republika

Vesti

12.01.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odluke ministra Aleksandra Vulina da se sprovede pojačana kontrola saobraćaja na teritoriji Niša pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova, uprave saobraćajne policije samo tokom jučerašnjeg dana otkrili su i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneli 18 zahteva za prekršajni postupak.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Od ukupnog broja prekršaja posebno posebno se izdvajaju prekršaji bahatih vozača. Jedan od njih vozio je čak 146,9 km/h, na delu puta gde je ograničenje 50 km/h, dok je drugi vozio mortus pijan sa 2,18 promila.

- Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju i vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku - istakli su predstavnici Ministarstva policije.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading