ISPROŠEN PO STARE DANE! NUDE MU SE NA SVE STRANE! Doktor Nestorović od žena ne može da živi, a nećete verovati šta mu traže od supruge!

Autor: Objektiv, Republika

Lifestyle

03.01.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je formalno u penziji već tri meseca, najpoznatiji dečji pulmolog u Srbiji prof. dr Branimir Nestorović i dalje pruža medicinsku pomoć mališanima, a svojom spontanošću i britkim jezikom svakodnevno osvaja široke mase.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Doktor Nestorović navodi da mu prija kada mu pacijenti kažu da je "narodski" lekar, ali ne krije i da je poslednjih meseci postao miljenik žena. Mnoge mu pišu na društvenim mrežama, a ima i onih koje su došle do njegovog broja telefona, pa mu često stižu i poruke nepristojne sadržine.

Otkad ste postali najpopularniji lekar u Srbiji, ko s vama najviše kontaktira?

Žene mi se više javljaju, empatičnije su. Svašta je bilo, čak i prošenja. Jedna žena je zvala moju suprugu i pitala je u kakvim smo odnosima. Rekla joj je da će je lično zameniti ako se kojim slučajem razvodimo. Ma, opšte ludilo! Dobijam i nepristojne ponude, ima ih koliko hoćete. Nude se na sve strane.

 

Šta želi Srbima u 2021. godini

Čemu bi Srbi trebalo da se okrenu u 2021. godini?

,,Da ne gledaju televiziju i guglaju o koroni. Da se posvete sebi i žive život punim plućima. Korona će da prođe, baš je i jedna poznata ruska virusološkinja prethodnih dana pričala da će kovid-19 do proleća sigurno proći, 1. april je datum koji se potencira, i ja se nadam da će tako i biti”.

Kako provodite penzionerske dane?

Provodim se fantastično, ceo dan radim. Mala šala! Bar ne ustajem ujutru rano, i to mi je super. Imam vremena da na miru popijem kafu, doručkujem, prelistam novine, odem na pijacu u mom Obrenovcu i istračarim s dobrim ljudima. A penzija mi je dobra, zaista. Da sam znao da je ovako lepo, otišao bih i ranije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Šta za vas predstavlja izvor pozitivne energije?

Ljudi pored mene i oko mene. Sad kad sam u penziji, više sam kod kuće, to me ispunjava. Kad se vraćam iz grada, uđem u dvorište, a moje kuče skoči na mene i mazi se sa mnom. Kad ustanem ujutru, čujem ptičice, ne čujem automobile i tenkove pod prozorom, ne vidim budale na ulicama kad idem na posao i niko mi ne trubi da me otera tamo gde ne treba. To je pozitivna energija. Ipak, i meni ponekad nestane osmeh s lica. Nedavno mi je preminuo tast i to me je jako pogodilo.

 

U korektnim odnosima sa članovima Kriznog štaba

Da li se čujete s bilo kojim članom kriznog štaba?

- Sa onim ljudima koje sam lično poznavao i pre epidemije i dalje sam u korektnim odnosima. Ne komentarišem ničije postupke. Neslaganje koje se izrazilo između pojedinaca i mene nije lične prirode. Sve je ovo posao - kaže doktor.

Koji je vaš stav i savet onima koji su preležali kovid-19 kad je vođenje ljubavi u pitanju?

,Ako se osećate dobro, ko će vam zabraniti da budete intimni sa svojim partnerom? Radite onako kako mislite i osećate da treba. Naravno, sve ima svoju dozu i umerenost.

 

 

Da li je tajna u ishrani ili životu pored Save u Obrenovcu?

 

Samo šetnja, verujte mi na reč. Svuda idem peške kad sam u Obrenovcu. Sad sam došao kolima u Beograd. Smara me kad moram da vozim, nekako mi se smučila vožnja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milica

03.01.2021 12:49

Nestorovic je bez konkurencije vrlo sarmantan,ali ja mislim da se dame malo sale:))zdrava sala produzuje zivot:)) Zivi vi nama bili!