(FOTO) NESTOROVIĆ SE, IPAK, KORONE BOJI! Tvrdi da maska ne štiti, ali se od nje ne razdvaja!

Autor: OBjektiv, Republika

Vesti

23.12.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji član Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za suzbijanje zarazne bolesti Kovid 19 Branimir Nestorović od skoro je u penziji. Sada najviše vremena provodi u porodičnoj kuću u Obrenovcu, ali i pored toga nalazi vreme za gostovanja u informativnim emisijama, kao i da obavlja kućne poslove i kupovinu.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV Pink

Paparaco je "uhvatio" doktora Nestorović na parkingu jednog salona nameštaja kako izlazi iz svog automobila ”mazda cx 5”, moćnom SUV vozilu za kojim se mnogi okreću na ulici i koje karakteriše sjajan izgled, luksuzni dizajn, ali i bezbednost i vrhunski kvalitet izrade.

Jedno od pitanja koje su mnogi postavili jeste da li "kontroverzni doktor" poštuje mere jer je u više navrata isticao da nošenje maski nije neka prevelika zaštita od korona virusa.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV Pink

Sve dok se kretao na otvorenom, Nestorović nije nosio masku, ali ipak, kao i svake savesni građanin, poštuje mere koje je propisala država, pa je ulazeći u salon uredno stavio masku kako bi obavio kupovinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gliša

25.12.2020 20:39

Lažov. Neka skine masku.